preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Postira

Login
Kalendar
« Travanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 13. 10. 2016.

Ukupno: 94579
Ovaj mjesec: 486
Ovaj tjedan: 389
Danas: 36
Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Anketa
Crno ili bijelo?



Arhiva dokumenata
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka
Arhiva

Kulturna djelatnost

Erasmus +

Nazorovi dani

Nazorovi dani 2020

Eko škola V. Nazora

Bioteka

Kamo poslije osnovne

e-dnevnik rod. i uč.

Volonteri pri OŠ

"Podježice"

Pozivi,natječaji,ponude

Putovanja, izleti

Foto galerija

Kamo poslije OŠ

                CISOK 2019

Portal za škole

Prometna učilica

Kako zaštititi djecu na Internetu?

Prekini lanac

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
S RIBOM MOGU SVE - Kuharska radionica za učenike srednje škole u četvrtak, 1. travnja 2021. U 10:30 u kabinetu kuharstva Srednje škole Brač u Supetru
Autor: Sanja Nejašmić, 31. 3. 2021.

S RIBOM MOGU SVE – Kuharska radionica za učenike srednje škole

“S ribom mogu sve” naziv je partnerskog projekta između dviju škola, OŠ Vladimira Nazora iz Postira i Srednje škole Brač iz Supetra.

Cilj projekta je  poticanje konzumacije ribljih proizvoda kod djece i mladih, kroz edukaciju o nutricionističkim vrijednostima ribe i ribljih proizvoda, praktične kuharske radionice za učenike Srednje škole, te kuharske radionice za učenike Osnovne škole, likovne radionice, radionice pletenja mreža i niz drugih atraktivnih aktivnosti.

Kuharske radionice najboljih majstora kuharstva bit će organizirane za profesionalne ugostitelje ali i za širu  javnost koja će na otvorenim predavanjima, moći naučiti tradicionalne i nove recepte u pripremanju ribe. Predviđeno je sudjelovanje na ljetnim i kulinarskim manifestacijama u Supetru i Postirima kako bi se promovirala riba i omogućila degustacija. Nismo zaboravili niti turiste, za koje pripremao jednostavne recepte na četiri strana jezika, rad.

Projektom se promovira ribarstvo, kuharska i ugostiteljska struka te zagovara nastavak srednjoškolskog obrazovanja na rodnom otoku.

Projekt je sufinanciran sredstvima iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo, a prijavljen i odobren od strane LAGUR-FLAG-a BRAČ, te Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo




Priloženi dokumenti:
kuharska_radionica_1.pdf (358.77 KB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju