preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Postira

Login
Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 13. 10. 2016.

Ukupno: 192547
Ovaj mjesec: 1169
Ovaj tjedan: 355
Danas: 1
Oglasna ploča
Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Anketa
Crno ili bijelo?



Arhiva dokumenata
Arhiva

Kamo poslije OŠ

Popis škola u Splitsko-dalmatinskoj županiji za 2022/23 godinu!                

Nazorovi dani 2023

"Podježice"

Kulturna djelatnost

S ribom mogu sve

Erasmus +

Eko škola V. Nazora

Bioteka

Volonteri pri OŠ

e-dnevnik rod. i uč.

Priloženi dokumenti:
e-Dnevnik-upute-za-nastavnike.pdf

Pozivi,natječaji,ponude

Putovanja, izleti

Foto galerija

Portal za škole

Prometna učilica

Kako zaštititi djecu na Internetu?

Prekini lanac

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
S RIBOM MOGU SVE - Kuharska radionica za učenike srednje škole u četvrtak, 1. travnja 2021. U 10:30 u kabinetu kuharstva Srednje škole Brač u Supetru
Autor: Sanja Nejašmić, 31. 3. 2021.

S RIBOM MOGU SVE – Kuharska radionica za učenike srednje škole

“S ribom mogu sve” naziv je partnerskog projekta između dviju škola, OŠ Vladimira Nazora iz Postira i Srednje škole Brač iz Supetra.

Cilj projekta je  poticanje konzumacije ribljih proizvoda kod djece i mladih, kroz edukaciju o nutricionističkim vrijednostima ribe i ribljih proizvoda, praktične kuharske radionice za učenike Srednje škole, te kuharske radionice za učenike Osnovne škole, likovne radionice, radionice pletenja mreža i niz drugih atraktivnih aktivnosti.

Kuharske radionice najboljih majstora kuharstva bit će organizirane za profesionalne ugostitelje ali i za širu  javnost koja će na otvorenim predavanjima, moći naučiti tradicionalne i nove recepte u pripremanju ribe. Predviđeno je sudjelovanje na ljetnim i kulinarskim manifestacijama u Supetru i Postirima kako bi se promovirala riba i omogućila degustacija. Nismo zaboravili niti turiste, za koje pripremao jednostavne recepte na četiri strana jezika, rad.

Projektom se promovira ribarstvo, kuharska i ugostiteljska struka te zagovara nastavak srednjoškolskog obrazovanja na rodnom otoku.

Projekt je sufinanciran sredstvima iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo, a prijavljen i odobren od strane LAGUR-FLAG-a BRAČ, te Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo




Priloženi dokumenti:
kuharska_radionica_1.pdf (358.77 KB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju